fbpx Weegree — dostarczanie specjalistów to nasza specjalność

Допомагаємо українським сім’ям

Завдяки благодійним і соціальним акціям часом можемо побачити, що навколо нас є багато людей, які мають ті самі потреби, що й ми, але на жаль не мають можливостей для їх реалізації. Завдяки здійсненим добрим вчинкам ми ж маємо змогу підняти самооцінку, почуття власної гідності та емпатії, а головне – разом ми можемо зробити більше!

Нещодавно ми писали, що провели благодійну акцію для молоді, які живе в дитячому будинку в Глогувку. Але, крім того, наша допомога починає виходити за межі Польщи, а також у зв’язку з нашим останнім візитем до Києва, вирішили допомогти двом нужденним сім’ям на Україні.

Перша сім’я з Поділля, село Барашівка, біля Київа, яка нараховує 7 дітей у віці від 2 до 17 років. Ми придбали велику кількість різних подарунків — цукерки, фрукти, теплі зимові ковдри. Для самих маленьких ми купили пазли, лего, іграшку, яка виглядає як маленька собака і допомагає у вивченні англійської мови. Для дітей старшого віку ми купили комп’ютери, для вивчення алфавіту української та англійської мов. Для хлопчика у віці 8 років ми купили рюкзак і його головну мрію — великий джип на радіо управлінні. Дівчинка у віці 9 років отримала великий «Замок для Принцеси » і стенд для малювання. Головним подарунком для сім’ї стала мікрохвильова піч, яка була дуже необхідна для сім’ї.

Друга сім’я, яку ми відвідали, проживає в селі Лукаші теж біля Киева. Сім’я складається з матері та 3-х дітей — хлопчика 10 років, і двох дівчаток близнюків у віці 9 років. Ми купили їм теплий одяг, іграшки (вертоліт для хлопчика і ляльки для дівчаток), фрукти (ананас дівчата бачили в перший раз в моєму житті!!!) і різні солодощі.

Поспішайте робити добрі справи! Якщо ми робимо добро один для одного, разом ми зможемо подолати будь-які проблеми.

Категория: актуальність
теги: благодійність допомога сім'я Україна

В чем мы можем помочь?